Choď na obsah Choď na menu
 


Aquamarine #1

12. 5. 2018

Ahojte ľudkovia! Ako to u mňa už možno poznáte, naozaj rada zakladám nové série článkov, a tak som tu hneď aj s ďaľšou. Tentokrát sú to tipy na teenagerské filmu rôznych žánrov, ktoré sa Vám dúfam, budú páčiť. Síce som skôr fanúšik seriálov a filmy nepozerám až tak často a veľa, prišlo mi to ako zaujímavý nápad. Taktiež skôr pozerávam tie čisto teengerské filmy alebo disney filmy, skôr pre dievčatá aj keď tento rok som sa pustila aj do fantasy filmov a thrillerov....A občas s rodinou pozerám komédie a podobné....Ale je absolúntou pravdou, že seriály pozerám skôr fantasy, mystery, dráma....No....nebudem to tu už obkecávať, aj tak to pravdepodobne nikoho nezaujíma a môžme ísť rovno na to. 

Téma: Nerozlučné kamarátky Claire a Hailey žijú v prímorskom mestečku. Náhodou, po silnej a nebezpečnej búrke nájdu v ich bazéne morskú pannu - Aquamarine, ktorá im sľúbi, že ak jej pomôžu, splní im prianie. A práve splnené prianie, je to čo potrebujú... 

Možno to znie trochu detsky, ale tento film som našla a aj videla už naozaj dávno, a  je to skvelá pohodovka, ktorú si môžte pozrieť v lete s kamarátkami, alebo keď sa nudíte....

O niečo stručnejší popis nájdete tu

Premiéra: 3. Marec 2006 (USA)

Režisérka: Elizabeth Allen Rosenbaum

Žáner: Fantasy/ Dráma/ Romantický/ Teen/ Komédia/ Rodinný

Dĺžka: 1 hodina, 50 minút

Hodnotenie na ČSFD:  bohužiaľ len 41%

Herecké obsadenie: Sara Paxton (Čeluste 3D, Kráľovná ročníka), Emma Roberts (Nerve, Chodiaca Katastrofa, American Horror Story), JoJo (G.B.F), Jake McDorman (Beštia, Greek), Arielle Kebbel (The Vampire Diaries, V moci zla, Prci prci prcičky), Tammin Sursok (Pretty Little Liars, Zvláštne puto 2)

Trailer: https://youtu.be/txHYqzcpKno * prepáčte, že video nieje vložené rovno,no nechcem mať problémy s autorskými právami

MÔJ NÁZOR:

Síce som tento film videla už dávnejšie, tak ma naozaj bavil. Totiž stále som mala rada morské panny a na tento film som narazila aj presne v tomto ohľade. Hľadala som totiž filmy o morských pannách.

- téma - mi prišla naozaj celkom zaujímavá. Z morských pannien + sexy chalana + teenagerských problémov, môže vzniknúť zaujímavá zápletka. 

- scénar - mi prišiel dobrý zo všetkých smerov. Taktiež tam boli celkom vtipné hlášky, aj keď tá “hlúposť,”; Aquamarine bola niekedy trochu otravná. P.S. možno  to vyznelo trochu divne, ale určite to pochopíte, ak si film pozriete. 

- réžia - režisérku nijak zvlášť nepoznám, čiže nemám čo dodať. 

- hudba - sa mi páčila :-) Čo k tomu dodať?

- herecké obsadenie - ma celkom potešilo, a to najmä kvôli Arielle Kebbel, ktorá stvárnila Lexi v The Vampire Diaries a taktiež Tammin Sursok, ktorá hrala Jennu Marshall v Pretty Little Liars. Ostaných hercov som moc nepoznala, teda samozrejme, kto by nepoznal Emmu Roberts? 

LINKY

- na zhliadnutie : https://sledujufilmy.cz/film/aquamarine/4803/

- na stiahnutie : https://uloz.to/hledej?q=Aquamarine

 

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.