Choď na obsah Choď na menu
 


TYPES FOR MUSIC #1

17. 6. 2018

Ahojky! No a som tu s daľším článkom....a áno, tentokrát to nebude test. Mám tu pre Vás 5 typov na skvelé pesničky, ktoré sa Vám, dúfam, budú páčiť. Čo sa týka tohto článku, chcem z neho spraviť novú sériu článkov - TYPES FOR MUSIC. Čo však chcem pripomenúť je to, že predsalen každý máme iný vkus, iný štýl a to sa týka aj hudby, ktorú počúvame, čiže môj štýl nemusí sadnúť každému. Aj tak však dúfam, že sa Vám článok bude páčiť :-)

1) Melanie Martinez - Dollhouse

Túto pesničku, rovnako ako aj speváčku, mám naozaj veľmi rada. Páči sa mi jej štýl, aj keď jej videoklipy sú celkom zvláštne, niekedy aj trochu desivé. Táto pesnička od nej, sice nie je moja úplne, že úplne najobľúbenejšia, no je od nej asi najznámejšia a preto som sa rozhodla ju tu dať. Celkovo odporúčam v podstate všetky pesničky od tejto speváčky, pretože všetky sú naozaj úžasné....a mne sa teda málokedy stáva, že by sa mi páčili komplet všetky pesničky od nejakého interpreta. Najradšej od nej mám asi Dollhouse, Pacify Her, Mrs. Potato Head, Mad Hatter, Cry Baby, Training Wheels, Tag, you’re it, Carousel, Cake a ešte mnoho ďaľších. No ale...posúdte sami....

2) Imagine Dragons - Believer

Imagine Dragons sú naozaj skvelá skupina, aspoň podľa mňa, aj keď som skôr fanúšik samotných interpretov než skupín. No táto ma naozaj skvelé pesničky. Pravdepodobne ju aj poznáte. Konkrétne túto pesničku mám od nich najradšej a potom ešte asi Radioactive. Kľudne môžte vyjadriť čo si o tom myslíte do komentárov, budem len rada :-j

3) James Bay - Let It Go

James Bay je nepochybne naozaj skvelý spevák. Neviem ako Vám, no mne hrozne pripomína Caleba z Pretty Little Liars. Nieje to sice až taká hrozná podoba....no proste stále keď od neho počujem nejakú pesničku tak sa mi ihneď vybaví Caleb. A konkrétne túto milujem. Potom mám ešte rada napr. Hold back to the river, alebo Us.

4) Ofenbach - Be mine

Ofenbach.....čo k nemu dodať? Osobne od neho poznám asi len túto pesničku, možno som ešte niekedy od neho nejakú počula, len som nevedela, že to je od neho, ale táto je jedna z mojích “lások.” A áno, ten klip je naozaj trochu dosť divný, ale túto pesničku som sem proste musela dať. Nemusí sa páčiť každému, no ja ju mám naozaj rada....

5) Olivia Holt - Generous

Olivia Holt je jedna z mojích najobľúbenejších soeváčiek, rovnako ako Melanie Martinez. Pesničky od nej sa mi naozaj páčia. Okrem toho, že je speváčka je viac známa skôr ako herečka. Najviac od nej sa mi páčia Generous, Phoenix a History....vlastne asi ani viac pesničiek nemá...Generous je od nej asi v tejto dobe najznámejšia, preto som sa rozhodla dať práve túto a aj preto, že táto sa mi od nej páči asi úplne najviac.

 

ODKAZY (PRE VIAC OD TÝCHTO INTERPRETOV):

Melanie Martinez Official : https://www.youtube.com/channel/UC2YnEq5Fc5_zEO6bo0oNzCQ

Imagine Dragons Official : https://www.youtube.com/user/ImagineDragonsVEVO

James Bay Official: https://www.youtube.com/channel/UCFb_9tIgnxz1OPhxzipGIbA

Ofenbach Official : https://www.youtube.com/channel/UCvHO0zC7igslo1uivYGOFmA

Olivia Holt Official : https://www.youtube.com/channel/UC-NfqEnvRHjD7Xjt5MVr

Tak, to by bolo k dnešnému článku všetko, dúfam, že sa Vám páčil rovnako, ako pesničky :-) Samozrejme je však naozaj oveľa, oveľa viac pesničiek, ktoré milujem, ale zatiaľ som sa rozhodla dať tu práve tie, ktoré u mňa momentálne “fičia.” Neviem sice ako vy, no mne sa hudba, ktorú počúvam, častejšie mení, že napr. teraz mám chuť počúvať viac iné pesničky, než predtým, alebo potom.  

- E

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

INFO

(Emtini, 18. 6. 2018 9:32)

Ospravedlňujem sa, no v článku sa vyskytol problém (respektíve v pridávaní videí a odkazov), a preto budem musieť tento problém vyriešiť a neviem ako dlho to potrvá.

- E