Choď na obsah Choď na menu
 


Mail list

30. 3. 2018

Ahojte ľudkovia! Tak, mám tu pre Vás niekoľko zaujímavých informácií, ktoré rovnako ako mne, tak aj Vám pomôžu vylepšiť si pobyt na tomto blogu. 

Ide totiž o to, že najnovšie ste si mohli na blogu všimnúť v moduloch napravo aj modul z názvom MAIL LIST. 

A čo vlastne je ten mail list?

No...je to v podstate niečo, ako návštevná kniha no nie úplne. Totiž do políčka pri mail liste si môžte zadať Váš e-mail ak chcete aby Vám naň pravidelene prichádzali novinky a iné aktivity s tohto blogu. Samozrejme, budem rada ak by ste mi na e-mail k tomuto blogu : emtiniblog@centrum.sk napísali čo všetko chcete aby Vám prichádzalo. Nemusíte to nejak podrobne rozpisovať, stačí ak len napíšete napr. že chcete aby Vám prichádzalo kedy vyjde článok, alebo stále keď vyjde článok a nechcete dostávať informácie o súťažiach. Je to pre mňa dôležité preto,  kedže ja budem písať tie e-maily a tak isto aj vyberať komu čo pošlem podľa toho čo ste si zvolili, aby som v tom mala prehľad a vedele čo komu poslať. Nemajte žiaden strach, Váš e-mail uvidím len ja aby som Vám naň mohla poslať čo ste si zvolili. 

Ako sa prihlásiť do mail listu?

Je to úplne jednoduché a zaberá to iba trochu času. Stačí ak len do políčka na e-mail zadáte Vašu e-mailovú adresu a následne kliknete na tlačítko - odoslať - potom Vám vypíše: Email s požiadavkou pre potvrdenie bol odoslaný na vašu adresu. 

Potom už stačí len skontrolovať svoj e-mail a potvrdiť možnosť, že chcete dostávať informácie o tomto blogu na Váš e-mail. Následne Vás presmeruje na stránku tohto blogu a vypíše Vám : E-mail bol úspešne potvrdený.

Taktiež by mi naozaj veľmi pomohlo, ako som už aj spomínala, ak by ste na e-mail k tomuto blogu napísali, čo chcete aby Vám prichádzalo a čo nie. 

Prečo je výhodné prihlásiť sa do mail listu?
 
Mail list má hneď niekoľko výhod ako pre Vás, tak aj pre mňa. Tak nemusíte každý deň kontrolovať blog, či už vyšiel nový článok alebo kedy vyjde a informácie o tom, pokiaľ o nich teda budete chcieť dostávať e-maily, Vám prídu priamo na e-mail. 

Daľšou skvelou výhodou je aj to, že prihlásenim do mail listu sa stane akokeby navštevníkom, sledovateľom tohto blogu. Pôvodne sa ešte chystám vytvoriť aj návštevné knihy pre rôznych návštevníkov tohto blogu, podľa toho čo ich zaujíma. Neviem síce ešte presne kedy, ale pravdepodobne ešte tento rok. 

Nebojte sa, cieľom tohto článku nebolo presvedčiť Vás aby ste sa prihlásili do mail listu. Cieľom bolo skôr aby som Vás informovala o tom, že niečo také vôbec existuje a že je skvelou pomôckou pri pobyte na blogu. 

Tak, myslím, že všetko potrebné som už povedela. Dúfam, že sa článok páčil.

- Vaša EMTINI

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.