Choď na obsah Choď na menu
 


Čo sa stalo, a ako to pôjde s týmto blogom ďalej?

17. 12. 2020

Ahojte všetci, čo ste s najväčšou pravdepodobnosťou, nejakým zázračným spôsobom narazili na tento blog.

Na začiatok, chcela by som sa ospravedlniť za tak strašne dlhú dobu neaktivity. Pokiaľ sa to dá vôbec nazvať neaktivitou, pretože, úprimne povedané, aj som zabudla, že ja mám vlastne nejaký ten blog.

Naozaj sa nebudem na nič vyhovárať, pretože to nemá zmysel a myslím si, že je to jedna z posledných vecí, ktorú by ste mali záujem čítať. Poviem len toľko, že išlo o to, o čo stále, keď som sa dlho neozývala - povinnosti, škola a znova povinnosti. A ešte som mala zopár iných dôvod, a to predovšetkým to, že som stratila pointu a zmysel toho, prečo to vlastne robím. Nemala som žiadne nápady, o čom písať, a úprimne, potom som nemala ani chuť písať. A po určitom čase som akosi úplne zabudla na to, že mám blog.

Dnes mi to len tak z ničoho nič napadlo, a povedala som si, že sem zavítam. A preto teraz píšem tento článok, ktorý si okrem mňa zrejme nikto iný neprečíta...

Viem, že som to už spomínala snáď miliónkrát, a stále to dopadlo rovnako, no znova by som sa chcela pokúsiť obnoviť svoju aktivitu na tomto blogu. Ale chcelo by to znova, nový štart, pekne od začiatku. Totiž, možno sa to nezdá byť až taká dlhá doba, odkedy som sem pridala posledný článok, ale veľa sa odvtedy u mňa zmenilo. A predovšetkým ja som sa zmenila. Alebo skôr, k veľkému množstvu vecí som zmenila postoj a zmenili sa aj moje názory. Teraz som už na Gymnáziu, pričom, keď som založila tento blog, bola som v piatom ročníku ZŠ. A to je naozaj dlhá doba. Takisto, aj obsah môjho blogu by bol teraz iný, než napr. pred rokom. Tento rok bol totiž v mojom živote celkom významný a podstatný, pretože sa strašne veľa vecí zmenilo. Ale to som už trochu odobočila.

Tých niekoľko článkov, čo som sem publikovala ešte pred 2 rokmi, tu najskôr nechám, ale rada by som zmenila obsah, aj vzhľad tohto blogu a začala sa mu plne venovať. Dúfam, že tentokrát na to budem dostatočne pripravená a  odhodlaná. 

Veľmi by som sa ešte chcela poďakovať všetkým, ktorí tu so mnou po celý ten čas zostali. Naozaj si to cením:) 

V najbližšej dobe teda môžete očakávať veľké zmeny, a ja vám dám samozrejme vedieť všetky dôležité informácie. 

- Emtini

 

 

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.