Choď na obsah Choď na menu
 


6 ZNAKOV, ŽE SA MU PÁČIŠ

28. 3. 2018

Ahojte ľudkovia! Na začiatok sa chcem ospravedlniť za dlhšiu neaktivitu no v poslednej dobe som na blog nemala vôbec čas a ani žiadne nápady a keď už som aj niaky dostala, nevedela som sa v článku pohnúť ďalej a skončil medzi rozpísanými. Tentokrát tu mám niečo iné a niečo nové, niečo čo tu ešte nebolo ani po kompletnej reforme celého tohto blogu. V podstate je to, čo ste už ale mohli ľahko zistiť podľa nadpisu, ten taký LOVE typ článku. Tak, myslím, že už môžme ísť na článok.

1. NEUSTÁLE SA NA TEBA POZERÁ

Stalo sa Vám niekedy, že sa na Vás nejaký chalan pozeral keď ste sedeli v triede a náhodou ste si to všimli? Tak to ste na dobrej ceste, aj keď sa môže stať, že ste sa len náhodne vtedy na seba pozreli, ale aj to už je znak, že Vás niečo ťahalo k tomu aby ste zdvihli tú svoju zaneprázdnenú hlavu a skontrolovali okolie. Ale pokiaľ sa Vám to stalo viackrát, náhody môžte nechať bokom. 

2. SNAŽÍ SA ŤA DOTKNÚŤ

Naozaj presvedčivým znakom je, keď s nejakým chalanom napr. sedíte v lavici, alebo ste niekde vonku a on sa snaží o nepatrný kontakt napr. Vám niečo podáva tak, že sa pritom dotkne Vašej ruky. Keď sa to stáva častejšie je tu veľmi veľká pravdepodobnosť, že to robí zámerne a nie omylom. POZOR!!! netreba si však mýliť nepatrný kontakt s obchytkávaním, alebo niečom v tom zmysle, pretože v tom už nie je zamilovanosť, ale úchylnosť. 

3. NEUSTÁLE TI PÍŠE A NIEČO SA ŤA PÝTA

Aj keď by to zo začiatku mohlo znieť skôr ako otravovanie, vôbec to tak však nemusí byť, obzvlášť keď ide o chalana. Napr. keď dlhšie nieste v škole a on Vám začne vypisovať, môže to znamenať, že s Vami chce tráviť čas aj keď nie ste v škole. Väčšine chalanov sa totiž nechce vypisovať správy, ale keď to robia a obzvlášť keď často je v tom s najväčšou pravdepodobnosťou už niečo viac. Rovnako to platí aj keď sa Vás na niečo neustále pýtajú, obzvlášť ak sú to také “inšie” otázky typu : ,,A...čo rada robíš?” a podobne...

4. JE S TEBOU AJ KEĎ BY MOHOL BYŤ S INÝMI CHALANMI

Myslím, že toto pravdepodobne pochopil každý. Ale aj tak, je tu možno niekto, kto by to chcel rozobrať podrobnejšie tak.....Napr. keď si môžte v triede úplne hocijak sadnúť a on by si mohol kľudne sadnúť k iným chalanom no namiesto toho si sadne k Vám.

5. ZAUJÍMA SA O TEBA

Jeden z ďaľších najčastejších znakov je ten, že sa O TEBA zaujíma. Keď sa zaujíma o to čo robíš, kde si, ako sa máš, googli si ťa,  rozpráva sa o tebe s inými....tak je 99,9% pravdepodobnosť, že je do teba zamilovaný. Alebo v tom 0,1% prípadoch je to psychopat :D

6. CHOVÁ SA K TEBE INAK AKO K INÝM DIEVČATÁM

Myslím, že každé dievča vie veľmi ľahko spozorovať keď sa k nemu chalan chová inak ako k ostatným dievčatám alebo aj k ostatným chlapcom. Vtedy Vás väčšinou napadne hneď niekoľko verzií s najväčšou pravdepodobnosťou. Hneď prvá väčšinou býva tá, že je do Vás zamilovaný, alebo, že Vás neznáša. Všetky zvyšné verzie sa väčšinou točia okolo týchto dvoch hlavných a vytvárajú z nich nejaké zvláštne skumuleniny. 

Tak, to by bolo odomňa dnes všetko, dúfam, že sa článok páčil a že som Vám aspoň trochu pomohla ;-) 

Ak by ste chceli pokračovanie tohto článku píšte dole, do komentárov :-)

Vaša EMTINI

 

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Ahoj emtini

(No proste Ja, 22. 12. 2018 11:04)

Veľmi si mi pomohla. Asi.

Re: Ahoj emtini

(Emtini, 23. 12. 2018 13:03)

To som rada :-) Aj nabudúce.

Jeeej

(Miša, 28. 3. 2018 19:56)

Veľmi pekný článok :-)

Re: Jeeej

(Emtini, 29. 4. 2018 18:51)

Ďakujem :-)