Choď na obsah Choď na menu
 


Christmas Songs

23. 12. 2018

Ahojte ľudkovia! Dnes tu pre Vás mám taký trochu nezvyčajný typ článku. Totiž, pôjde o typy na Vianočné pesničky, no nebudú to tie typické vianočné pesničky, ktoré cez Vianoce hrajú na každóm rohu (nič proti nim, sú úplne dokonalé, no myslím, že by bolo trochu od veci dávať sem typy na pesničky, ktoré každý pozná). A ešte trochu odbočím od témy, no chcela by som sa ospravedlniť, že som nebola takú dlhú dobu aktívna. Naozaj ma to mrzí.  Dúfam, že sa Vám článok a aj pesničky budú páčiť :-)

1) ARIANA GRANDE - SANTA BABY FT. LIZ GILLIES

Myslím, že Arianu Grande pozná naozaj každý. Sice ja ju osobne moc nepočúvam, no pár pesničiek od nej sa mi páči, uznávam. Napríklad v poslednej dobe som si moc obľúbila túto. Pôvodne bola prespievaná zo svojej pôvodnej a strašej verzie a prespievalo ju aj viac iných spevákov / speváčiek. A čo sa týka Liz Gillies, tak tú nepoznám vôbec, čiže k nej nemám moc čo dodať. Officiálny klip som nájsť nevedela, takže sem dávam túto, audio verziu. Táto pesnička nieje až taká známa, a tak ju pravdepodobne asi väčšina z Vás poznať nebude. No ale, posúdte sami :-)

2) JUSTIN BIEBER - MISTLETOE

Justin Bieber je ďalší zo spevákov, ktorých nepočúvam. Nieže by som ho vyslovene neznášala, no moc ho nemusím. Ale inak mi nijak zvlášt nevadí. Keď sa nad tým tak zamyslím, je to trochu zvláštne, že tu dávam typ práve na jeho pesničku. Ak mám byť však úprimná, táto jeho pesnička sa mi páči :-) Pokiaľ tu sú nejaký jeho fanúšikovia, dúfam, že som týmto nikoho neurazila, nebolo to takto vôbec myslené. Je celkom možné, že ju poznáte, pretože táto je už o niečo známejšia ako predchádzajúca. Ale, nechám to na Vás :-) 

3) BEBE REXHA - COUNT ON CHRISTMAS

Bebe Rexha je naopak, jedna z mojích najobľúbenejších speváčiek. Mám hrozne rada jej pesničky, no na túto som narazila asi pred pár dňami, len náhodou. Kedže to nieje jej oficiálna pesnička, taktiež nemá svoj officiálny klip, iba túto v podstate „tanečnú,” verziu. 

ODKAZY (PRE VIAC OD TÝCHTO INTERPRETOV):

Ariana Grande Official : https://m.youtube.com/user/osnapitzari/videos

Justin Bieber Official : https://m.youtube.com/channel/UCIwFjwMjI0y7PDBVEO9-bkQ

Bebe Rexha Official : https://m.youtube.com/channel/UC5-gWZXAQqSGVfPHkA7NRiQ

 

Tak, to by bolo k dnešnému článku všetko. Pôvodne som mala v pláne dať sem 5 typov, ako zvyčajne, no nakoniec som sem dala len 3, pretože toto sú asi jediné „inšie,” vianočné pesničky, ktoré poznám a kedže veľa takýchto pesničiek nieje, bolo veľmi zložité hľadať dalšie. 

Dúfam, že sa Vám článok páčil. A samozrejme, budem rada, ak dole do komentárov napíšete, čo si o tom myslíte :-)

 

- E

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.